Izvor: KURIR
12.12.2022 u 19:53
0

U RATU JE SVE IZGUBILA, OVO JOJ JE JEDINO OSTALO! Sanja Đorđević: Samo ovo IMAM, hvala mojoj familiji što su SAČUVALI!

Pevačica Sanja Đorđević objavila je na Instagramu fotografiju iz perioda kada je bila dete. Ona je istakla koliko je srećna zbog ove slike, jer je to jedina koja joj je ostala iz detinjstva.

Zbog rata u Bosni i Hercegovini, folk pevačica je ostala bez dragih uspomena, pa je bila radosna kada su joj članovi familije poslali crno-belu fotografiju koju je odmah objavila na Instagram storiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJCI VRAĆEN TELEFON POKOJNE KIKE! Evo kad je poslednji put bio aktivan i uključen!

Sanja Đorđević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Ovo mi je jedina slika koju sam srećom dobila od familije. Samo ovu imam i sretna sam jer su mi sve slike, nažalost, izgorele u gradu gde sam odrasla. Au, kako me je mama pustila u ovako kratkoj haljinici? Kaže da sam vrištala i morala jadna žena da mi udovolji – napisala je Đorđevićka.

Sanja je, inače, odrasla u Sarajevu, a grad je napustila tokom ratnih devedesetih. Tada je već bila udata za nekadašnjeg fudbalera Petra Đorđevića, s kojim se po odlasku iz Bosne i Hercegovine skućila u Švajcarskoj, gde je on nastavio karijeru:

– U vreme rata u Bosni suprug i ja smo otišli u Švajcarsku, pa smo se tamo skućili i pružili utočište ljudima koji su izbegli. Kuća mi je bila puna izbeglica, a pored toga, strepela sam kad su iz Sarajeva odlazile moje sestre i majka. Moja ćerka Ivana nikad nije sama spavala u sobi jer smo ljude useljavali i ispraćali svakodnevno – ispričala je svojeveremeno Sanja za medije i dodala:

– Užasno je vreme rata, to znaju svi koji su se našli u takvim situacijama. Plašila sam se da mi majka i sestre ne stradaju u putu, jezivo je bilo. Bila sam mlada i mogla sam da živim s milion ljudi. Nije mi smetala buka. Plakali smo svi od straha, ali smo preživljavali i verovali u bolje sutra. Morala sam da odrastem preko noći u vreme devedesetih. Kad smo se vratili u Srbiju, počela sam da gradim karijeru i skroz sam se dala publici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter