Izvor: KURIR
19.12.2022 u 19:14
0

U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Pišekova priznala: „Imala sam DOPUŠTENJE MOG SUPRUGA!“ (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek je objavila dve fotografije sa prijateljem od kojih je jedna u kupaćem kostimu, a za koju je dobila saglasnost pokojnog supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina je podsetimo, početkom maja 2022. godine ostala bez supruga Vidoja nakon njegove iznenadne smrti. Pišekova se potrudila da što pre stane na noge i prevaziđe tragediju koja ju je zadesila, a mnogi se pitaju kada će lepa voditeljka pronaći novog emotivnog partnera i ponovo biti emotivno ispunjena.

Iako njen ljubavni život još uvek nije „došao na red“, to Nikolinu nije sprečilo da objavom potkači i fanove i hejtere.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Naime, Pišekova je objavila fotografiju sa dobrim prijateljem, u čijem je opisu stajalo da je „imala saglasnost tadašnjeg supružnika“, tj. Vidoja.

– Bio je predivan parti. Tema glitter & glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna godišnjica mog dragog prijatelja kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila fotografiju… – napisala je Nikolina i nastavila:

– Nastala je prilikom jednog porodičnog putovanja i uz prisustvo i saglasnost naših tadašnjih supružnika. A ovde je da bi istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli – poručila je Pišekova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter