Izvor: KURIR
23.08.2022 u 07:24
0

„ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO!“: Aca Sofronijević priznao da je POSLEDNJI DINAR investirao u muzičku produkciju

Jedan od najuspešnijih srpskih harmonikaša Aleksandar Sofronijević nedavno je otvorio svoju muzičku produkciju, o čemu se pisalo u medijima, ali ono što javnosti nije poznato jeste to da je uložio celu svoju životnu ušteđevinu u novi posao.

Harmonikaš je ispričao kada se rodila ideja za studio, ali i koliko je bilo teško realizovati takav projekat u vreme korone, kada je prestao da nastupa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

– Ideja za studio se rodila baš davno, ali mogućnosti nisu bile realne. Malo-pomalo moja porodica je kupila jedan lep lokal u Beogradu i onda smo doveli i arhitektu, koji mi je pomogao da studio izgleda ovako, ali i da ima toliko različitih mogućnosti. Trebalo je godinu i mesec dana da se napravi studio – govori Sofra na početku razgovora, pa nastavlja:

– Sve radove su obavljali moji veliki prijatelji. Ne volim da govorim o iznosima, to mi je malo degutantno, ali mogu da kažem da sam potrošio celu svoju životnu ušteđevinu na studio. Radi se o velikom novcu, ali ja sam veoma ponosan na to i nikada mi nije bilo žao nijednog uloženog dinara. Uložio sam bukvalno sve što sam imao u tom trenutku. Desilo se da je baš tada stao ceo naš posao zbog korone, a ja sam svaki dinar koji sam imao moram da dajem jer projekat nije smeo da stane, morao je da se završi.

Harmonikaš ističe da će pevači u njegovom studiju moći da urade kompletnu produkciju.

– S vremenom sam otvorio svoju izdavačku kuću, koja se bavi izdavanjem najrazličitijih žanrova muzike. Mi imamo i video-produkciju, tako da možemo da snimamo i različite muzičke spotove – naveo je on.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter