Izvor: Glossy.rs
11.07.2022 u 16:21
0

VANVREMENSKU BAJKOVITU LJUBAV NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ovaj poznati glumac je bio emotivni partner slavne Seke Sablić! (FOTO)

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić  spada u red zvezda koje su, uprkos ogromnom interesovanju regiona za njihov život, uspele da sačuvaju svoju privatnost.

PROGOVORILA O ZDRAVLJU! Glumica otkrila kako se oseća i zašto nije proslavila veliki 80. rođendan

Svačija omiljena domaća glumica daleko od kamera uvek je vodila miran porodični život i nije se bavila niti isticala skandalima i aferama, pa je malo poznato da je svojevremeno bila u emotivnoj vezi s jednim kolegom.

U pitanju čuveni Božidar Stošić,  kog šira publika i mlađe generacije znaju zbog repriziranja serije „Porodično blago“, gde je tumačio bitnu ulogu. 

Stošić je po završetku Akademije za pozorišnu umetnost bio član pozorišta „Boško Buha“, kada je i počela njegova ljubav s uvek nasmejanom glumicom.

Ona, ipak, nije potrajala, ali je Seka oduvek isticala samo najlepše reči kada je govotila o Božidaru. Tako je bilo i nakon što je Srbijom 2018. godine odjeknula vest koja je sve rastužila: da nas je Stošić napustio u 82. godini.

Tim povodom oglasila se upravo Seka, koja se nije osvrtala na romantičnu stranu njihovog odnosa i otkrila da nije znala da je Stošić bio lošeg zdravstvenog stanja.

– Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano Nisam znala da je bolestan  – izjavila je tada glumica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona se prisetila jedne od najvažnijih Stošićevih uloga, kojom je osvojio srca mnogih mlađih generacija.

– Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu – istakla je tada Seka.

Jelisaveta Seka Sablić je, inače, majka sina Stefana, o čijem ocu nikad nije želela da priča javno, a uz to je i ponosna baka dečaka Leona. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter