Izvor: Alo.rs
03.02.2023 u 10:18
0

OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI! Evo čime se bavi Brenin i Bobin sin, ostaćete u ŠOKU!

Najmlađi Živojinović nikada nije bio zainteresovan za posao u javnoj sferi, bavio se isključivo poslovima koji nisu vezani za estradu.

Većina naslednika poznatih i slavnih nije završila nikakve škole, uživaju u produženom detinjstvu, žive od mukom stečenog novca svojih roditelja ili se bave istim poslovima. Ovo nije i slučaj sa sinovima najveće balkanske zvezde Lepe Brene i proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića jer njihovi naslednici, pored toga što imaju formalno obrazovanje stečeno u inostranstvu, imaju i svoje biznise u koje ulažu i od kojih žive.

Od izvora bliskog porodici Živojinović koji je želeo da ostane anoniman, mediji su saznali čime se bavi Viktor Živojinović daleko od javnog života, svetla pozornica i kamera.

– Brena i Boba su jednostavno vaspitavali svoje naslednike da moraju da uče školu, završe fakultet i rade, da novac i lagodan život ne padaju s neba i da ne treba da se u svemu oslanjaju na njih i kapital koji su njih dvoje stvorili – počinje izvor, i dodaje:

POGLED NA BEOGRAD SA 40. SPRATA! Viktor Živojinović pokazao LUKS stan gde živi sam, sve pršti od RASKOŠI (VIDEO)

– Otkako je završio fakultet u inostranstvu Viktor je radio i privređivao sam za sebe. Vremenom je postao uspešan mlad preduzetnik i nakon ugostiteljske karijere tokom koje je bio suvlasnik i menadžer nekoliko ekskluzivnih beogradskih klubova i restorana uplovio je u biznis ozbiljnije uslužne delatnosti.

Najmlađi Živojinović nikada nije bio zainteresovan za posao u javnoj sferi, bavio se isključivo poslovima koji nisu vezani za estradu i koji nisu zahtevali njegovo pojavljivanje pred kamerama ili u novinama, a već neko vreme ima firmu koja se bavi veoma specifičnim poslom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Osluškujući tržište i prateći trend sve većeg zidanja zgrada u Beogradu, Brenin i Bobin naslednik je rešio da otvori firmu koja se bavi održavanjima tih zgrada. Viktorova firma pere krovove, čisti oluke, dvorišta, fasade, bazene, otklanja grafite, ali pere i prozore na ozbiljnim visinama i cene se kreću od 300 dinara po metru kvadratnom. U svom timu mladi Živojinović ima visokokvalifikovane radnike, čak i nekoliko alpinista koji su obučeni za rad na visinama, a biznis mu zasad odlično ide. Klijenti su prezadovoljni, a nove poslove zbog toga uglavnom dobija na preporuku – završava izvor.

ŽIVOJINOVIĆA NIJE BILO NA SPISKU: Došao na Čolin koncert
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/viktorernest

 

Da su saznanja tačna, potvrdio je sajt APR na kome je Viktorova firma uredno registrovana, ali s jednim interesantnim detaljem. Kako je najmlađi Živojinović rođen u Americi i ima dva imena, svoj biznis nije registrovao pod imenom Viktor, već Ernest Živojinović.

Posebno je interesantna činjenica da na oficijelnom sajtu svoje firme Viktor za reklamu svoje uslužne delatnosti koristi fotografije dvorišta i kuće porodice Živojinović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter