Izvor: KURIR/PINK/ESPRESO
03.10.2022 u 17:50
0

ZA DLAKU IZBEGLA METAK! Pokušala da spase ARKANA, sekunde je delile od SMRTI, a njen potez tokom PUCNJAVE za sve je bio ŠOK

Željko Ražnatović Arkan, jedna od najkontroverznijih ličnosti u novijoj srpskoj istoriji, ubijen je 15. januara 2000. Ovo je jedno on najmisterioznijih i najispraćenijih kriminalnih dela u srpskoj istoriji, pa čak i u evropskoj. Mediji su danima naširoko izveštali o ubistvu u „Interkontinentalu“.

U hotelskom foajeu, ispred butika Ceca Ražnatović, Arkan nije mogao da se suprotstavi napadačima, jer nije imao nikakvo oružje. Prema priči osoblja „Interkontinentala“ čitav sat pre nego što će doći do pucnjave „osećala se neka napetost“.

Broj gostiju, ili barem onih koji su se na prvi pogled moglo zaključiti da su posetioci hotela, bio je neobično veliki. Neuobičajeno je velika bila i „šetnja“ hodnicima i sobama. Izvor kaže da je Svetlana Ražnatović, nekoliko minuta pre napada, pozvana iz sale u kojoj su ona, Željko i njena sestra Lidija sedeli sa gostima, dođe u butik, jer je tamo, navodno, očekuju mušterije. Butik, čiji je Ceca vlasnik, nalazi se u foajeu blizu hotelske baze.

Ustali su, najpre Ceca, a potom i Željko, i krenuli ka foajeu. Željko je bio okružen nekolicinom poznanika. Imao je nameru da ih isprati, ali i da vidi mušterije.

– Ceca je prva otvorila vrata butika, čime je verovatno izbegla sigurnu smrt. Iza nje, za nekoliko koraka, zaostajali su Željko i prijatelji. Napadači su tada otvorili vatru – priča JE jedan od svedoka događaja. Prema njegovim rečima, Željkov prijatelj uspeo je da uzvrati, ispraznivši ceo šanžer od 15 metaka. U trenutku kada mu je ponestalo municije, Ceca mu je navodno dobacila pištolj. Pretpostavlja se da je tom prilikom ranjen i jedan od napadača.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter