Izvor: ALO
10.12.2021 u 15:42
0

ZAPLAKAO U PROGRAMU UŽIVO! Pričao o jutjuberki koja se ubila, otkrio da joj još uvek stižu brutalne uvrede!

Mlada devojka izvršila samoubistvo

Vest da je Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo potresla je kompletnu domaću javnost, a ovim povodom je u jutarnjem progamu gostovao Dušan Srbljak, dugogodišnji i bliski prijatelj preminule devojke.

Naime, on je kroz suze komentarisao ovu tragediju, te još jednom istakao važnost problema nasilja na društvenim mrežama. Takođe, Dušan je ispričao da se čuo sa Kristininom majkom.

– Bez obzira što je Kika imala toliko broj pratilaca i bila poznata, katastrofalno je što smo došli u situaciju da izgubimo jednu divnu osobu koja još nije ni počela da živi. Šta se tačno desilo bi trebalo da utvrde nadležni organi. Tek bi u ponedeljak trebalo da bude gotova obdukcija – započeo je. 

Potom se osvrno na nasilje koje je trpela na internetu:

– Kika jeste bila žrtva nasilja na mrežama, ali dajte da utvrdimo šta se tačno desilo, zamislite koji je to pritisak na porodicu. Pozvao sam njenu majku i izjavio sam saučešće i žena je devastirana, nijedan roditelj ne zaslužuje da zakopa dete, kad na to pomislim krenu mi suze – rekao je i zaplakao.

– Drugar me je pozvao i javio mi, pojavila se gomila nekih nuspojava, mi Kiki ne možemo da pomognemo više, ali možemo da pomognemo da se ovako nešto više ne desi, da svi ti zli komentari stanu… Godinama se spominje to nasilje, mi moramo da nađemo način da postoji određeno telo koje će se baviti ovim, ovo gledaju deca – pričao je kroz suze Dušan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter