Izvor: BSC HAPPY
30.01.2023 u 09:42
0

„ŽENA LAVICA“ Milica Pavlović dobila neverovatne POHVALE od KOLEGE, ovakva podrška se ne viđa često! (FOTO)

Milica je na samom početku svoje karijere pokazala da je izuzetan talenat, te zato i nije čudno što je kolege podržavaju.

Milica Pavlović jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Ne prestaje da privlači pažnju medija kako svojim stasom tako i glasom.

Na samom početku svoje muzičke karijere pokazala je da je izuzetan talenat, a mnoge kolege je baš zbog toga i cene.

„SVE JE KRENULO PO ZLU“ Milica Pavlović preživela dramu zbog nastupa na MAC-U! Pevačica otkrila šta se dogodilo u ARENI

Pevač Saša Matić, kao iskusniji kolega, uputio joj je reči hvale i podrške, a Pavlovićevoj to sigurno mnogo znači jer je njegovu objavu na Instagramu podelila na svoj stori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Od prvog trenutka sam bio uveren da te čekaju velike stvari, jer si ti velika. Žena lavica. Borbena za svoje snove. Vredna i požrtvovana. Zaslužila si nagradu Albuma godine i čestitam ti od srca – napisao je Matić.

Instagram/Printscreen/senoritamilica

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter