Izvor:
28.11.2016 u 00:19
0

ŽIVOTNA DRAMA IVANE ŠAŠIĆ: Pevačicu i njeno dete SPASILI VATROGASCI!

Pevačica je danas strahovala za svoj život i život svog deteta.

Naime, Ivana Šašić bila je zaključana u sobi u svom stanu u Šapcu u trenutku dok je u drugoj sobi ostala uključena pegla. Zahvaljujući intervenciji vatrogagasaca, nije došlo do veće nesreće.

Nakon svega, Ivana se oglasila na društvenim mrežama saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Zahvaljujem se Vatrogadnoj službi Sabac na spašavanju! Desio se problem da smo deca i ja ostali blokirani u decijoj sobi bez telefona i bilo koje vrste komunikacije zaključani u stanu sa pokvarenom bravom od vrata u decijoj sobi. Uz sve to ostala u dnevnoj sobi uključena pegla i el sporet. Mogli smo i izgoreti. Uz veliku uslugu prolaznika koji su pozvali vatrogasce mi smo spašeni. Beše ulazak kroz prozor vatrogasaca i razvaljivanje vrata. Hvala dragim dobrim ljudima koji su pozvali vatrogasce."

Izvor:pulsonline.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter