Izvor: KURIR
28.09.2022 u 08:06
0

ZLATA IMALA 3 BRAKA, SAD PRIŽELJKUJE MLAĐEG: Nema pravila, mogu da budem i 10 godina starija! A njen sin bacio oko na PEVAČICU

Pevačica Zlata Petrović već skoro 40 godina je na estradi i može se pohvaliti uspešnom karijerom, a uz to je uvek imala dobar odnos sa kolegama.

Zlata je poznata kao neko ko nimalo nije sujetan, pa su tako u njenom slučaju prijateljstva na estradi moguća. Ona se godinama druži sa Lepom Brenom, koju izuzetno ceni i puštuje, a za Kurir je otkrila da je mnogo toga od nje i naučila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRVI PUT O INCIDENTU SA AUTOMOBILOM! Marija Šerifović otkrila da je smršala 5 KG

– Brena i ja se intezivno družimo nekih 12-13 godina. Neću da je hvalim, ali eto kad se osvrnemo na početak našeg prijateljstva, imala sam potpuno drugo viđljenje o njoj. Mislila sam da je nedodrljiva, a kad sam je bolje upoznala, shvatila sam koliko je ona sa svojom porodicom i prijateljima jedna najnormalnija žena. Mnogo toga sam pokrala od nje. Zahvalna sam Bogu što sam upoznala takvu osobu – rekla je Zlata.

Opšte je poznato da je ipak njena najbolja drugarica, koju naziva i sestrom, Goca Božinovska. Zlata je nedavno bila na svadbi Gocinog sina Mirka Šijana, te se dotakla i trenutka kada se od sreće popela na stolicu.

– Provela sam se fenomenalno na svadbi kod sina moje Goce. Ponela me je ljubav na toj proslavi, mislim da ni u jednom trenutku, nije bilo degutantno to što sam se popela na stolicu. Mislim da čak na svadbi sina Jova ne bi bila takva. Bila bih sigurno ukočena. Znam po Goci, koliki je to stres i pripreme, a ovde sam došla odmorna i pripremljena na veselje.

Petrovićeva je priznala da li priželjkuje da joj se uskoro i mlađi sin Jovan oženi. Takođe, otkrila je kakvu snajku želi.

– Jovan je mlad, tek ima 22. godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu. Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem “ Kako je fina i vaspitana“, a on mi kaže „Molim?“. Te fine su najopasnije. Pevačice su pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kad bi se odlučio za njih – rekla je ona, a na pitanje koja je od pevačica zapala za oko njenom sinu, Zlata nije htela da previše da govori:

– Ne bih pričala otkrivala ko je u pitanju. Tu su istih godina, dve godine više ili manje.

Još kao veoma mlada, Zlata je uplovila u bračne vode. Ona se još kao šesnestogodišnjakinja udala za čoveka kojeg nije volela, a kada je postala punoletna već je bila u trećem braku.

Iako je imala buran ljubavni život, pevačica je sada ispričala da nema emotivnog partnera.

– Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam kad za ljubav, jer se uvek dam cela. Možda kad završim sa majstorima po kući i nađem nekog – rekla je Zlata kroz smeh i dodala da joj ne bi smetalo da nađe mlađeg dečka.

– Tu pravilo ne postoje, i niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže – završila je folkerka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter