Izvor: Kurir/blic
22.05.2023 u 08:58
0

VODITELJ OTIŠAO KORAK DALJE! PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MINE I OGNJENA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU!

Voditelj Ognjen Amidžić pozirao je sa svojom 17 godina mlađom devojkom Minom Naumović, a njihova zajednička fotografija izazvala ja podeljenje reakcije.

Naime, dok su jedni oduševljeni novom izabranicom poznatog voditelja, drugi su pak komentarisali da ne može da se uporedi sa njegovom bivšom suprugom manekenkeom Danijelom Dimitrovskom.

https://www.instagram.com/p/CseBzzgNqkI/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

„Skladni i predivni“, „uvek glasam za ljubav“, bili su neki od komentara, a onda su usledili: „Žalosno Ognjene, onakvu ženu si imao pored sebe“, „Danijela izgleda kao milijardu evra“.

Podsetimo, Ognjenova bivša supruga Danijela Dimitrovska od koje se razveo posle 10 godina braka otkrila je šta misli o njegovoj vezi sa Minom:

– Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to – zaključila je Danijela

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter