Izvor: KURIR.RS
31.03.2023 u 11:48
0

VOJAŽ POKREĆE BIZNIS? Pevač planira da zarađuje duplo više, rešio da pametno uloži novac od muzike, a evo o čemu je reč

Mihajlo Veruović Vojaž trenutno važi za jednog od uspešnijih mlađih izvođača, a njegova karijera od kada se pojavio na sceni ide samo uzlaznom putanjom.

 

Kako je i sam isticao, glavni cilj njegove karijere je da jednog dana potpuno obezbedi svoju porodicu. Da već radi na tome, dokazuje njegova nova objava na Instagramu.

Vojaž
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Mihajlo je odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a jedan od njih ga je pitao da ga posevetuje gde može da pronađe dobar nargila bar u Beogradu.

– Otvoriću ga uskoro – odgovorio mu je reper sa emotikonom koji namiguje i time nagovestio u koji biznis će uložiti novac.

Poznato je da mladi obožavaju njegov rad, te nema sumnje da će mu posao dobro krenuti po samom startu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter