Izvor: KURIR/ALO
07.03.2023 u 20:53
0

VOJAŽ SE POVLAČI SA SCENE?! Reper saopštio svoju odluku, fanovi VAN SEBE!

Reper Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o nastupima na svom "Tik-tok" lajvu, gde redovno održava kontakt sa fanovima.

Naime, kako je oduvek otvoreno razgovarao o svemu, sada je otkrio da prestaje sa nastupima. Već duže vreme pitao se da li je odluka ispravna, ali kako se ugledao na svetske zvezde, smatra da se i te kako isplati povlačenje sa scene.

– Oni nastupaju 5-6 puta godišnje i zarade više od nas koji to radimo svaki vikend, suludo je. Mislim da ću prestati da nastupam neko vreme. Posvećujem se drugim stvarima. – rekao je mladi reper.

Podsetimo, s obzirom da fanovi uvek željno iščekuju njegove nastupe, uvek orni prepričavaju dogodovštine…ovog puta ostaće iznevereni. Kako će javnost reagovati na njegovu odluku, ostaje da ispratimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter