Izvor: KURIR.RS
19.01.2023 u 17:38
0

VOJAŽU POZLILO! Hitno završio na infuziji, a njegova poruka je sve ZABRINULA

Mihajlo Veruović Vojaž ne žali se da mnogo radi, izgleda da ga je premor stigao te je reperu iznenada pozlilo. Vojaž je sada zabrinuo sve svoje pratioce najnovijom objavom na kojoj se vidi kako prima infuziju.

Pevač nije objavio lokaciju na kojoj se nalazi, budući da su mnogi odmah pomislili da je završio u bolnici, ali je zato imao poruku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Vojaž
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

– Da ga je**š – napisao je Mihajlo, negodujući zbog stanja koje ga je zadesilo.

Nije poznato šta se desilo pevaču, a na mrežama su već krenule spekulacije da je pevačicu pozlilo usled prevelikog posla i tezgi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter