Izvor: KURIR.RS
23.03.2023 u 13:00
0

„VRIŠTALA JE, ČULI SMO VIKU I RASPRAVLJANJE!“: Majine komšije o haosu sa bivšim dečkom

Bivšem partneru Maje Nikolić A. A. dežurni zamenik javnog tužioca je posle pevačicine prijave izrekao hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije s pevačicom. Ovu hitnu meru produžio je i sudija, potvrđeno je za medije iz Tužilaštva.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Maja je u policijskoj stanici Rakovica prijavila da je A. A. proganja i da je uplašena, a jedna novinarska ekipa posetila je zgradu na Vidikovcu gde pevačica već neko vreme živi i gde se navodno incident desio. Čim su došli u ovaj kraj grada, Majine komšije su nas uputile na ulaz u zgradu, ali su im odmah i potvrdile da se u nedelju u njenom stanu desio incident sa A. Kako su rekli, iz stana se čula vika i glasno raspravljanje. Jasno su čuli Majin glas i vrištanje, kao i glas nekog muškarca, za koga pretpostavljaju da je pevačicin dečko, s kojim je bila u vezi osam godina.

– Čuli smo iz medija da je Maja prijavila dečka policiji. U nedelju jeste bio neki haos s njom i nekim muškarcem kod nje u stanu. Nas dvoje smo čuli viku i glasno raspravljanje. Maja je u jednom trenutku i vrištala. Taj muškarac je isto vikao, ali je bilo nerazumljivo, tako da ne možemo da tvrdimo šta joj je tačno rekao. Kad je izašao, svom silinom je tresnuo vratima stana. Ja sam je juče videla, na brzinu je izašla i vratila se u stan, delovala je prilično nervozno. Kako i ne bi ako je istina da joj je pretio nožem u stanu – ispričao je bračni par iz Majine zgrade.

Ubrzo je naišla još jedna komšinica, koja nije imala lepe reči o Nikolićevoj.

– Maja duže vreme nije bila ovde. Bila je tamo u Ljigu kod tog svog. Mislila sam da se skroz preselila. U poslednje vreme je često viđam. Od kada su raskinuli, opet je došla ovde, ali iskreno – bolje da nije. Od njenih kerova ne može da se živi jer stalno laju. I njoj stalno nešto smeta. Iskreno, glave smo odmorili od nje za vreme korone – rekla nam je ona, a u tom trenutku je naišao i stariji gospodin, koji nam je rekao nekoliko reči i o Majinom misterioznom bivšem partneru. – Taj čovek jako liči na Ivana Marinkovića, onog Miljaninog bivšeg. Nekad su često dolazili ovde zajedno, a onda ih duže vreme nije bilo, jer su valjda otišli da žive na tom nekom imanju u Šumadiji. Sad je tu, a i njega sam u poslednjih nekoliko dana viđao kako ovde dolazi i ubrzo odlazi. A. je baš čudan čovek, uopšte nije bio druželjubiv. Kao da se stalno krio od nekoga. Nisam znao da su imali probleme, ali ako je istina da ju je napao nožem, za to treba da odgovara – završio je komšija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter