Izvor: KURIR/ALO
24.03.2023 u 11:05
0

„ZA NJU SAM ŽRTVOVALA SVE“ Milica Dabović podelila emotivnu priču o životu, odrastanju, a evo šta je rekla o svojoj NOVOJ LJUBAVI

Svi mi koji imamo brata ili sestru znamo koliko smo bogati. Odnosi sa najrođenijima se, naravno, menjaju kako godine dolaze, pa tako od onih gurkanja kada smo mali, sve prerarste u veliku ljubav kada odrastemo.

 

Priča o odnosu dve sestre, tema je iz serije, a Milica Dabović je gostovala u emisiji  i podelila priču o sopstvenom odnosu sa sestrom Anom i o tekućim aktuelnostima današnjice.

Ona i njena sestra Ana se mnogo vole i nerazdvojne su otpočinju razgovor voditelji, a Dabović potvrđuje.

– Mi smo imale tu slogu u odnosu. Ja sam rano otišla i svaki put kad sam se vraćala jedva sam čekala da je zagrlim i vidim – započela je pa ispričala kakav je odnos imala sa sestrama. Dabović ima tri sestre i jednog brata.

– Ana i ja smo jako slične. Uvek smo igrale zajedno, sve smo radile zajedno. Taj naš odnos je doprineo da se osvoji olimpijska bronza i evropsko zlato – kazala je Dabović, a u nastavku ispričala kakav je odnos imala sa drugim članovima porodice.

– Žao mi je što sa najstarijom sestrom Jelicom nemam bolji odnos. Ona je obično krivila roditelje, ako ti je to već smetalo, zašto je onda otišla zašto nas četvoro nije držala uz sebe? Negde smo se udaljile. Ona je imala svoje stavove i prioritete. Četvoro dece, četiri probisveta, ja se divim mojim roditeljima. Moja mama je heroj, a i otac. Ana i ja imamo jednog oca i jednu majku, prosto tako smo odrastale, mi volimo da držimo porodicu, i držimo se zajedno – rekla je Dabović uz smeh.

Košarka i žrtva

– To je surov sport. Ana i ja smo se svega odrekle u životu, zbog košarke. To je bio naš prioritet, ali sve smo žrtvovale zbog košarke. I dan danas, do prošle godine, kad promašim koš, nisam mogla to da podnesem, to mi je bilo najbitnije, jer sam mnogo uložila u to. Dok ne ubacim 100 puta, ne idem sa terena – otkrila je.

Takođe, kada bi mogla da vrati film unazad, promenila bi sve.

– Promenila bih sve. Ne bih promenila sestrinski odnos, možda bih još više išla kući, što se slažem da je bilo nemoguće uz vreme koje košarka iziskuje. Ali ja sam se rodila za košarku. Lopta mi je bila najbolji prijatelj ceo život. U jednom trenutku je tata prodavao sve stvari iz kuće da bi nas prehranio, i to je jedan od pokretača, ali nije mi bio potrebno toliko novca koliko sam uzimala. Menjala bih sad i privatni i poslovni život. I loš izbor menadžera, kao da sam birala najteže – rekla je Dabović, podelivši u nastavku trenutnu situaciju u „odnosima“ sa muškarcima.

O trenutnom momku ne želi da priča.

– Desio se Milan. Srećna sam što se desio, jako je rano da komentarišem i pričam o njemu. Suvišno bi bilo. Kao da me je sve vreme čekao, kao da smo čekali jedno drugo. Teško je poverovati muškarcima. Ja sam sa Stefanovim ocem želela samo dete. Prošlo je pet godina, to je prošlo, jedan vetar, pokušala sam, nisam bila zaljubljena. Sad sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela – ipak je otkrila Dabović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter