Izvor: KURIR.RS/GRAND
12.02.2023 u 13:20
0

„ZAINATILA SAM SE“: Dugo se pričalo da je Stoja vadila rebra, a sada je pevačica odlučila da otkrije pravu ISTINU

Pevačica Stojanka Novaković Stoja, tokom svoje karijere prošla je kroz brojne transformacije kada je reč o fizičkom izgledu, ali jednu promenu neće nikada zaboraviti.

Stojin čuveni album „Žena starija“ pamte milioni, ali i njen tadašnji izgled zbog kojeg je mesecima punila novinske stupce. Pisalo se da je izvadila rebra, ali i da se podvrgla raznim estetskim intervencijama, a istina je potpuno drugačija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Nakon brojnih spekulacija, Stoja je rešila da konačno progovori o svom tadašenjm izgledu i otkrije tajnu najtanjeg struka na estradi.

-Tih godina sam imala jako težak period. Radila sam na sebi da izgledam drugačije jer mi je bilo preko glave nekih komentara da sam debela. Ja se zainatim kao i svaka žena koja želi da bude ribetina i odlučim da pokažem šta mogu i koliko mogu. Trudila sam se, trenirala sam dva puta dnevno, za ceo dan sam jela samo pola viršle, pila sam ceđenu narandžu. Ma ne znam ni odakle mi ta energija koju sam tada trošila Išla sam na plivanje i masaže i šest meseci sam se posvetila samo sebi- otkrila je Stoja i dokazala da se upornost uvek isplati.

– Ja nisam imala mišiće, imala sam žile. Puno sam radila, ali bilo mi je jako teško, jako – priznala je pevačica u emisiji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter