Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 12:49
0

„ZAPLAČEM, SADA MI NAJVIŠE NEDOSTAJE!“: Pevačica PROGOVORILA O OCU i SLOMILA SE PRED KAMERAMA

Pevačica Kija Kockar se prisetila svog pokojnog oca Miloša i tom prilikom je bila na ivici suza. Kristina Kija Kockar izgubila je oca pre pet godina, dok se nalazila u rijaliti programu  

 

Pevačica je otkrila kako oseća veliku tugu zbog gubitka oca i kako često posećuje njegov grob kada oseti da joj je to potrebno, bez obzira na datum. Ipak, ovih dana su posebno teški jer se bliži petogodišnjica od njegove smrti, koja je 28. aprila, kao i njegov rođendan, koji je 30. aprila.

Iako je prošlo pet godina od očeve smrti, Kija priznaje da joj otac i dalje mnogo nedostaje i da se jako emotivno reaguje kada vidi neki video snimak sa njim. Svaki put kada se seti oca, Kija zaplače i priznaje da joj nikada ranije nije tako nedostajao kao sada, kako je starija.

– Skoro mi je prvi put stigao video mog oca i mislim da je to bio jedini video koji imam o mom ocu. Svaki put kada ga vidim zaplačem. Otac mi sada najviše nedostaje. Nije mi nikada nedostajao, sad mi nedostaje. Kad sam starija mi nedostaje, eto, valjda to tako ide, sa godinama – dodala je Kockar.

Podsetimo, Kija je priznala da i dalje teško prihvata činjenicu da njen otac nije tu i da je tužna zbog toga što ne može da podigne spomenik na njegovom grobu. Naime, Kija tvrdi da stric ne dozvoljava da ona i njena maćeha podignu spomenik ocu, te da na grobu stoji samo krst od pre pet godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter