Izvor: KURIR.RS
08.05.2023 u 23:00
0

ZASPALA NA KRUNISANJU? Snimak izazvao histeriju na mrežama, borila se da drži OTVORENE OČI (VIDEO)

Internetom kruži snimak praunuke kraljice Elizabete II, Zare Tindal, kojoj je, čini se, bilo teško da ostane budna tokom ceremonije krunisanja. Zara je dan pre krunisanja bila u noćnom izlasku, piše Mirror, a na snimku objavljenom na TikToku vidi se da je nakratko zaspala tokom ceremonije.

 

Borila se da drži oči otvorene, a u jednom trenutku se vidi kako je potpuno zatvorila oči na nekoliko sekundi. Fanovi kraljevske porodice oduševljeni su snimkom.

@hrhzara

Zara Tindall falls asleep at the coronation #brf #fypシ #fyp #britishroyalfamily #king #kingcharles #princewilliam #princessbeatrice #princesseugenie #princeharry #zaratindall #zaraphillips #miketindall #viral #trending #royalfamily #royal #royals #foryou #coronation #britishroyals #queen #queenelizabeth #princessanne #family

♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

„Malo je odmorila oči“, „Kladim se da je ona jedina zabavna u porodici“, „Posledice noćnog izlaska“, „Tako je mamurna“, „Mamurluk… Ipak su poput svih ostalih porodica“, „Zauvek će mi biti najdraža“, samo su neki od komentara ispod videa.

Britanski mediji raspisali su se o tome kako su Zara i njen suprug, Majk Tindal, dan pre krunisanja bili na zabavi u Londonu. Večerali su u ekskluzivnom privatnom klubu Oswald’s s ostalim članovima kraljevske porodice. Nakon večere Zara i Majk zaputili su se u noćni klub, a paparaci su ih snimili kako u 2 ujutru hodaju gradom držeći se za ruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter