Izvor: KURIR.RS
31.03.2023 u 09:15
0

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVE CIFRE! Pevač uz pomoć legende zaradio ogromne pare: To mi je prvi ozbiljniji honorar

Dragan Pantić Smederevac pričao je o svom prvom ozbiljnijem honoraru.

 

U tome mu je pomogao legendarni Bora Spužić Kvaka, kome je bio potreban pevač za jednu priliku, a u tome mu je pomogao upravo Pantić.

Gostujući u emisiji pevač je obelodanio kako je sve to izgledalo, ali je i spomenuo cifru koja je i te kako fascinantna.

– Počeo sam da pevam za pare još 1968. godine, a 20 godina sam bio kao neki dečko za koga se smatralo da dobro peva. Potom sam 1988. godine počeo da snimam i predstavio PGP, tada najeminentniju izdavačku kuću. Pevao sam „Teško nama bez nas dvoje“ – započeo je Pantić, pa se osvrnuo na priču kada je sa Kvakom zaradio, kako on kaže, prvi ozbiljni honorar:

– Tada sam bio u Jezdimir Lović, trgovačkoj školi, a u tri sata je bio susret u Domu sindikata. Kvaka je radio u pivnici, tamo se zadržao i skroz je promukao i tražio je nekog da mu pomogne, a pokojni Boki Milošević je upravo mene preporučio rekavši mu da umem da pevam. Tada sam, prvi put, zaradio 140.000 dinara. To je neki ozbiljniji novac, s obzirom na to da sam 20.000 plaćao kiriju za mesec dana. To su bile velike pare u to vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter