Izvor: KURIR.RS
07.03.2023 u 21:33
0

ZBOG POGINULOG PEVAČA SE HVATALA ZA GLAVU, BODRILA GA KAO NIKO: Pevačica ne krije tugu zbog Nemanje: Energija ne može da UMRE

Nemanja Vuković koji je poginuo u ponedeljak naveče u stravičnoj nesreći kod Dobanovaca, nakon što je njega naleteo autobus, takmičio se pre četiri godine, a u prvom krugu njegov talenat i mladost, tada je nagradila Jelena Karleuša i odlučila da mu bude mentor.

JK nije krila tugu povodom ove stravične nesreće, te se od mladog pevača oprostila putem Instagram

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u „Zvezdama Granda“. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal. Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje – napisala je Jk u objavi na Instagramu.

Podsetimo, Nemanja Vuković iz Foče se u drugom krugu predstavio pesmama „Poslije mnogo vremena“ Emraha Emša i „Kap po kap“ Divljih jagoda. Jelena je sve vreme navijala za njega, a onda je članovima žirija poručila „Budite fer!“

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSKRIN/PRVA

Međutim, kad je zapevao drugu pesmu od Šabana Šaulića „Samo mene volela si lažno“, Karleuša nije bila zadovoljna pa je nakon zagledanja sa ostalim članovima žirija zaključila „Gine na pesmi koja nije za njega“. Do kraja druge pesme, ovaj Fočak dobio je dva DA od JK i Viki.

Pre nego što je prokomentarisala Nemanjino pevanje, „mala od skandala“ se uhvatila za glavu i otpuhivala. Odavala je utisak da ne zna šta da radi sa njim.“Ova pesma definitivno nije za tebe, nije tvoj fazon. Prva pesma ti je jako lepo legla. Bez obzira što si iz Foče, ne moraš da pevaš ove ortodoksne narodnjake. Ti imaš modernije. Koliko imaš godina?“, upitala je Karleuša takmičara.

Nemanja Vuković
FOTO: PRINTSCREEN

– Osamnaest – rekao je.

– Koliko? 18 godina?! Ako imaš 18 godina, ja mislim da si ti dobar potencijal – kazala je JK i potvrdila svoj glas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter