Izvor: KURIR/GRAND
26.05.2023 u 10:59
0

ZBOG PORODICE SVE NAPUSTILA I PROMENILA PROFESIJU! Evo šta je struka Dinčine žene i čime se sada bavi!

 Milan Dinčić Dinča postao je jedan od naših najpopularnijih pevača, a devojke su godinama ludele za njim. Iako je bio miljenik devojčica i devojaka, on već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Jelenom sa kojom ima dvoje dece.

 

Jelena je inače do skoro radila kao voditeljka na jednoj televiziji, ali je napravila pauzu kada je ostala u drugom stanju i od tada se posvetila porodici.

Pre nekoliko meseci bračni par je pokrenuo i svoj biznis, a tada smo saznali da je Jelena tek sada počela da radi u struci. Otvorili su vrtić koju su uredili baš onako kako su želeli, a Jelena je bila zadužena za svaki detalj.

Jelena Dinčić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju decu, primetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo decu i tako je sve počelo. Dali su nam vetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane dece – rekla je za Grand Jelena koja je, što je malo poznato, vaspitač po struci.

Podsetimo, Dinča je nedavno u medijima iskreno govorio o tome zbog čega se povukao iz javnosti, a tom prilikom je priznao da su mu društvene mreže sasvim dovoljne za komunikaciju sa publikom.

– Nema me, malo sam se sklonio iz medija. Živi smo, zdravi smo, nećemo da se žalimo. Malo sam više pažnje posvetio njima, Vuk raste i priča. Kao beba liči na mene iz mlađih dana, ali ima Jelenine oči. Videćemo – rekao je Dinča koji porodične fotografije često objavljuje na Instagramu.

Milan Dinčić Dinča
FOTO: PRINTSCREEN/GRAND

– Kad imam mogućnost, ja plasiram vrednosti koje sam poštujem i cenim preko društvenih mreža. Voleo bih da kada me neko prati, vidi nešto poučno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter