Izvor: KURIR/TELEGRAF
13.03.2023 u 18:41
0

ŽENI SE DEVITO! Reper nije verio devojku prstenom, evo šta joj je KUPIO i zakleo joj se na večnu ljubav

Reper David Ljubenović poznatiji kao Devito, verio je devojku, na veoma neobičan način. Naime, on je istakao da je umesto vereničkog prstena kupio dva sata.

– Umesto vereničkog prstena, dva ista u različitom zlatu. Jedan je ženski, jedan je muški. Verio sam verenicu sa satom, a ne sa prstenom – otkrio je on.

– Specifično je, ja to gledam na jedan drugi način. U suštini i to mi je bila želja, da tako nešto uradim. Nisam napravio neko specijalno iznenađenje, nisu bili baloni. Bili smo sami i ono, ima sentimentalnu vrednost – rekao je reper u emsiji „Sat na ruci“.

Podsetimo, Devito je na ovogodišnjem MAC festivalu nagrađen za „trep numeru muškog izvođača“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter