Izvor: GRANDONLINE/ALO
18.04.2023 u 13:07
0

ŽIVEO JE U VOZU GODINU DANA! Ovo je životna priča Andrije Miloševića, nije sve onako kako izgleda

Život ga nije mazio

Andrija Milošević je danas jedan od omiljenih glumaca, veoma je uspešan u svom poslu, a profesionalni počeci mu nisu bili laki, naročito kada je tek došao u Beograd.

Jedan od omiljenih glumaca proslavio se u seriji „Mješoviti brak“, a porodični dom napustio je sa svega šesnaest godina kada je kao talentovani srednjoškolac upisao Akademiju na Cetinju. Dok je snimao seriju, igrao je i u pozorištu, a tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji prisetio se perioda kad nije bio u zavidnoj situaciji.

–Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mesečno. Putovao sam za Crnu Goru vozom. Ovde odigram predstavu, odem na voz u 22 sata, stignem ujutro u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na voz, stignem ovde … Živeo sam u vozu godinu dana – izjavio je Andrija u emisiji kolege Milana Kalinića, te otkrio da mu je Jezda pravio doručak, a Goran Jeftić nalazio poslove.

Iako nije živeo u blagostanju, nije preterano razmišljao o novcu. Produkcijom je kako je objasnio počeo da se bavi silom prilika, a sa nekadašnjom platom jedav je krpio kraj sa krajem.

–Plata mi je bila 210 evra, a stan sam plaćao 200. Ne pitaj me kako sam živeo od 10 evra. Tako sam ja krenuo u to. Kada sam odradio ‘Survivor’, vratio sam se u Beograd i šetao sam po Novom Beogradu, seo u jedan kafić i gledao kako gostuju Nikola Rokvić, Gru i još neko. Oni su se nešto raspravljali, meni tu padne na pamet da napravimo predstavu o rokeru, narodnjaku i reperu.. – prisetio se Andrija kako je došao na ideju za predstavu „Pevaj, brate“, koja je postigla neverovatan uspeh.

Danas je ispunjen i na poslovnom i na privatnom polju, a u februaru prošle godine ostavrila mu se najveća životna želja, njegova supruga Aleksandra Tomić na svet je donela dečaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter