Izvor: Novosti
22.01.2023 u 12:06
0

ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU MUŠKARCA KOJI JU JE POSLEDNJU VIDEO ŽIVU: Nikada viđene fotografije (FOTO)

Beograđanka  Ana Volš (39) za kojom se danima tragalo kada joj se svaki trag izgubio 1. januara, brutalno je ubijena, prema brojnim dokazima američkog tužilaštva, a za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš.

U  javnosti su se pojavile nikada viđene fotografije Ane Volš na kojima pozira na proslavi firme u oktobru 2021. kada je radila kao agent za nekretnine u Bostonu.

Nestala majka troje dece iz Masačusetsa nasmejana je i vidno raspoložena na ovim fotografijama.

MINISTARSTVBO SPOLJNIH POSLOVA SE OGLASILO O UBISTVU ANE VOLŠ: Majka potpisala zahtev za pribavljanje izveštaja

Najupečatljivije fotografije su one se na kojima pozira za kameru ruku pod ruku sa Gemom Mutluom koji je proveo Novu godinu sa Anom i njenim mužem Brajanom u noći kada se pretpostavlja da je ubijena.

The Mutlu Group is elated to share that we have served 14 individuals and families in Q3 this year, with a sales and…

Posted by The Mutlu Group – Greater Boston on Sunday, December 5, 2021

Podsetimo, među jezivim detaljima otkrivenim na suđenju Brajanu Volšu za ubistvo njegove supruge Ane, bila je duga lista onlajn pretraga u vezi sa odlaganjem mrtvog tela i čišćenjem mesta zločina.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Ana Walshe was a client, so sad to hear of her strange disappearance.Here she is as part of a RE team shoot fall of…

Posted by Stephen Sherman Photography Boston on Sunday, January 15, 2023

Navodno je pronađeno i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom Volš.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio – krvave krpe, njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter