Izvor: Kurir.rs/Novosti
11.01.2023 u 10:36
0

„ANA ŽURILA DA SE REŠI IMOVINE, NAJAVLJIVALA VELIKO IZNENAĐENJE“: Prijatelji porodice Volš otkrili nove detalje o bračnom paru koji okupira čitav svet!

Ana Volš je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

Prijatelji Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Americi, rekli su da je ona stalno obećavala da će se dogoditi „veliko iznenađenje“ u novoj godini, i da su izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka.

BRAJAN VOLŠ SE LEČIO U MENTALNOJ USTANOVI, A ANA OVO NIJE ZNALA: „Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim…“

Majk i Mendi Silva su u poslednje četiri godine iznajmljivali svoj stan u Reveru u Masačusetsu od Ane i Brajana Volša, i družili su se sa parom.

U poslednjih šest meseci nešto nije bilo u redu.

Ana Volš je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra, rekao je Majk Silva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ništa se ne uklapa – rekla je Mendi Silva.

U poslednjoj poruci koju je Silva primio od Brajana Volša 2. januara pisalo je:

– Srećna Nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Zagubio sam svoj telefon i moj sin ga je upravo pronašao.

Nije bilo reči o Ani, iako je njen muž rekao policiji da je tada već nestala.

Izvori su potvrdili za En-Bi-Si Njuz da su predmeti pronađeni tokom pretresa deponije oko 50 milja od kuće Volšovih testera za metal, krvavi peškiri, kao i sredstva za čišćenje koja je Brajan Volš kupio tog dana.

Njemu je određena kaucija od 500.000 dolara, i optužen je za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene. Troje male dece ovog para nalazi se pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter