Izvor: Kurir.rs
09.01.2023 u 16:26
0

ANE VOLŠ NIGDE NEMA, A MUŽ BRAJAN NE SKIDA OSMEH S LICA? Policajci su ga odveli, uskoro će se znati zbog čega je optužen!

Volš je, podsetimo,uhapšen u nedelju u njihovoj porodičnoj kući u gradu Kohaset u Masačusetsu.

Brajan Volš, suprug Beograđanke Ane Volš, koja je misteriozno nestala u noći 1. januaradanas bi trebalo da se pojavi u sudnici kako bi se izjasnio o optužbama da je ometao istragu, odnosno dovodio policiju u zabludu tokom istrage o nestanku supruge. Američki mediji objavili su snimak privođenja Brajana Volša iz policije u sudnicu, na kom je on vidno nasmejan.

OGLASILA SE MAJKA NESTALE BEOGRAĐANKE NAKON HAPŠENJA MUŽA BRAJANA: Njene reči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a evo šta kaže o zetu!

Volš je, podsetimo,uhapšen u nedelju u njihovoj porodičnoj kući u gradu Kohaset u Masačusetsu. Prema nezvaničnim informacijama, Ana Volš je poslednji put viđena upravo u toj kući iz koje je krenula na let za Vašington. Međutim, na avion se nije ukrcala a kompanija u kojoj radi i njen suprug, istovremeno su nestanak prijavili 4. februara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je potraga oko imanja kuće zvanično završena u subotu, u nedelju su se specijalci sa obučenim psima tragačima i lopatama u rukama ponovo pojavili na porodičnom imanju na kom živi porodica. Sa nalogom za pretres, ponovo su pregledali kuću i okolinu, izneli kutiju sa dokazima i odvezli džip „volvo“ Brajana Volša, a potom i njega priveli.

Ana Volš, inače je radila za kompaniju koja se bavi nekretninama u Vašingtonu. Njen prijatelj je potvrdio da mu je Anin suprug u sredu, nekoliko dana posle nestanka ostavio govornu poruku:

– Dobar dan, ovo je Brajan Volš. Nadam se da sve ide dobro. Ja sam se samo obratio svima kojima sam mogao. Ana nije bila u kontaktu sa mnom nekoliko dana“, rekao je Brajan Volš u govornoj pošti. „Ako poznajete nekoga ko je možda imao kontakt sa njom, znate da pokušavam da pozovem sve. Žao mi je što vam smetam. Siguran sam da je sve u redu.“

Mediji prenose i da dugogodišnji prijatelj porodice Volš Brajanovo hapšenje i potragu za Anom nazvao „apsolutno srceparajućom“.

– Internet je pun ljudi koji su se odlučili“, rekao je on i dodao: – Bili smo zabrinuti kada nisu pronašli ništa da će Brajan postati meta, glavni osumnjičeni. Znam ga godinama. Njegov najveći strah je da je Ana nestala. To je zaista srceparajuće – izjavio je porodični prijatelj navodeći da je poslednji put sa Anom razmenio poruke u četvrtak, dan pre nego što je nestala.

– Naš dragi prijatelj Brajan je u ovoj groznoj situaciji u kojoj je prestravljen i slomljenog srca i zaglavljen u beskrajnoj petlji nepoznatog dok internet odlučuje da je on loš momak i da je kriv – oglasio se prijatelj uoči saslušanja supruga nestale Beograđanke pred sudom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter