Izvor: novosti
29.12.2022 u 08:55
0

AUTOMOBIL SLETEO S PUTA, ZAPALIO SE I IZGOREO: Vozač poginuo na licu mesta

I. R. (52) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Debelo Brdo kod Merošina kada se vozilo „hjundai“ zapalilo nakon što je sleteo sa puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nesrećni muškarac nastradao je na licu mesta.

– Sumnja se da se vozač kretao iz smera Prokuplja ka Nišu i da je iz za sada nepoznatog razloga sleteo sa puta u kanal i prevrnuo se na bok. Pretpostavlja se da se vozilo zapalilo, pa da je iz tog razloga i sleteo sa puta. Vozač je ostao zarobljen u kolima. Njegovo telo pronađeno je pošto je požar na vozilu ugašen – objasnio je izvor za medije.

On je dodao da je automobil u potpunosti izgoreo.

– Na mestu nesreće bili su vatrogasci-spasioci ali i policija koja je obavila uviđaj, i kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo- rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter