Izvor: Kurir.rs
31.01.2023 u 13:48
0

BEBA DOVEZENA MRTVA U DOM ZDRAVLJA U KURŠUMLIJI? Novi detalji smrti šestomesečnog dečaka parališu!

Prema našim saznanjima, beba je primljena sa jakom respiratornom infekcijom, povišenom telesnom temperaturom, povraćanjem.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji28. januara preminula je šestomesečna beba. Obaveštena je policija i nadležno Više tužilaštvo, koje je naložilo obdukciju.

PREMINULA BEBA od šest meseci, naložena obdukcija: TRAGEDIJA u Kuršumlijii!

Prema našim saznanjima, beba je primljena sa jakom respiratornom infekcijom, povišenom telesnom temperaturom, povraćanjem. U Hitnoj službi je primila terapiju, pokušana je reanimacija, ali nažalost, ništa nije pomoglo. Beba je preminula, a prema nezvaničnim podacima, već je bila mrtva kada su je roditelji doneli.

U Višem tužilaštvu u Prokuplju nam je potvrđeno da je dat nalog za obdukciju, te da je ona urađena tokom vikenda i čekaju se rezultati, koji će rasvetliti uzrok bebine smrti. Bebu su u Hitnu službu roditelji oko 4.30 časova ujutro, a medicinsko osoblje je odmah obavestilo policiju.

Za sada niko ne iznosi detalje, ali se zna da je imala jaku respiratornu infekciju, odnosno povišenu temperaturu, da je povraćala i počela da se guši, barem su tako roditelji opisali njeno stanje.

Čitava Kuršumlija je danima zatečena. Ovo je sve pogodilo, jer je reč o malešnoj bebi. Koliko ja znam, to je prvo dete roditelja, ali zaista, svi smo toliko uznemireni, da niko ništa ne govori – kaže Kuršumličanin.

U Hitnoj službi tvrde da beba u trenutku kada su je doneli nije davala znakove života i da je urađena reanimacija, ali bez uspeha. Beba je danas sahranjena na kuršumlijskom groblju, a rezultati obdukcije biće poznati narednih dana.

Prema našim informacijama, ovo je treća beba na teritoriji Topličkog okruga, koja je preminula u poslednjem periodu. Ranija dva slučajeva zabeležena su u Prokuplju i Žitorađi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter