Izvor: Kurir.rs
29.05.2023 u 09:19
1

OTAC POGINUO, DEVOJČICA TEŠKO POVREĐENA: Beograđanin stradao kada je na njih u zaustavnoj traci kamion

Na njih je tada naletelo teretno vozilo kojim je upravljao državljanin Crne Gore V. Ž.

Na putu Čačak – Beograd u mestu Pepeljevac u opštini Lajkovac, oko 18 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo I. Ž (36) iz Beograda, a povređena njegova ćerkica (4).

NOĆ ZA NAMA: Veliki broj poziva HRONIČNIH bolesnika, evo na šta su se masovno žalili

Prema prvim informacijama, do saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Velik je došlo kada je I. Ž stao svojim automobilom u zaustavnu traku i izveo dete kako bi izvršila nuždu.

Otac devojčice je preminuo na licu mesta, a teško povređeno dete je prevezeno u bolnicu u Valjevo. zbog težine povreda koje su opasne po život biće transportovano za Beograd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OTAC POGINUO, DEVOJČICA TEŠKO POVREĐENA: Beograđanin stradao kada je na njih u zaustavnoj traci kamion”

  1. Zaustavne trake sluze za preticanje, bar je tako kod nas.Ipak, trebalo bi da imaju rasvetu, da se na vreme uoce vozila I ljudi nocu.

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter