Izvor: Kurir.rs/Dan
26.05.2023 u 16:06
0

BRAĆA POKUŠALA DA POBEGNU IZ SPUŽA SA SPISKOM IMENA VOĐA BANDE VUKOTIĆEVIH UBICA: Skovali plan da iseku žicu, evo šta ih je odalo

Realizaciju plana spektakularnog bekstva koji su skovala dvojica braće iz Turske sprečili su prekjuče službenici spuškog zatvora u Crnoj Gori.

ZVICEROV POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA VUKOTIĆA: Sa dvojicom kolega 2 puta pokušao da likvidira vođu „škaljaraca“!

Braća E. i M. Sahiti bili su smešteni u zasebnim sobama u istražnom zatvoru, u poluotvorenom delu, i u momentu pokušaja bekstva i dalje su bili u karantinu iz zdravstvenih razloga.

Naime, jedan od braće uspio je da prereže rešetke na prozoru ćelije, kako su se prethodno dogovorili. Međutim, drugi brat je kasnio sa rezanjem rešetki i upravo to ih je, kako navodi naš izvor, koštalo slobode jer se pritvorenik koji je odradio svoj posao nije dao u bekstvo, već je odlučio da sačeka brata.

– Kod jednog od braće koja su pokušala bjekstvo službenici zatvora pronašli su papir na kojem su bila imena dvojice njihovih sunarodnika koji se takođe nalaze u spuškom zatvoru. U pitanju su Volkan Rečber i Binali Čamgoz, koji su uhapšeni po poternicama Turske, a u toj zemlji ih traže zbog teških dela i slove za vođe kriminalnih grupa – piše ovaj medij.

Rečber je, kako navode turski mediji, vođa kriminalne organizacije poznate kao „Göl Gang“, a članovi navodne kriminalne grupe Čamgoza u Turskoj su označeni kao učesnici u ubistvu Jovana Vukotića, koji je važio za vođu „škaljarskog klana“!

Uprava zatvora proverava zašto su Rečber i Čamgoz bili na spisku braće koja su pokušala da pobegnu.

– Plan za bijeg iz zatvora otkriven je pošto je pritvorenik koji je uspeo da prereže rešetke bratu poslao poruku preko jednog osuđenog lica. Tako se informacija i raširila među zatvorenicima i ubrzo je stigla i do službenika Kazneno-popravnog doma – navodi se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter