Izvor: Kurir.rs
27.04.2023 u 16:05
0

(UŽIVO) BRAJAN VOLŠ STIGAO U SUD: Ošišao se, iznenađujuće obukao, a njegov izraz lica parališe (FOTO)

Brajan Volš, koji je optužen da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš danas je stigao u sud nakon što je porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

NOVO SUĐENJE UBICI BEOGRAĐANKE: Brajan Volš se pojavio u sudnici pa pokazao VELIKU PROMENU!

Volš je, inače, uhapšen nedelju dana posle nestanka supruge, najpre zbog ometanja istrage, a potom mu je na teret stavljeno i njeno ubistvo. Optužbe protiv Volša promenile su se pošto su istražitelji pronašli dokaze – tragove krvi u podrumu kuće, na stvarima Ane Volš koje je Brajan Volš bacio na deponiju, ali i pretrage koje je vršio preko interneta u danima pre prijave nestanka supruge.

16.50 – Odbijena kaucija i završeno suđenje

Odbrana je zatražila tražila da se Volšu odredi kaucija u vrednosti od 50.000 dolara kako bi mogao da se brani sa slobode, što je sudija odbio.

Suđenje se nastavlja 2. novembra u 14 sati po lokalnom vremenu.

16.00 – Počelo suđenje

Oni su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

Prilikom prvog pojavljivanja pred sudom, Volš je kratko rekao da nije kriv za ubistvo supruge.

14.50 – Brajan stigao u sud

Kako se vidi na snimku Brajan Volš je vidno smršao, kosa mu je kraća, a takođe nema ni bradu.

Dok ga policajci uvode u sud, izraz lica mu je veoma ozbiljan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter