Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 16:17
0

VOLŠ ZVANIČNO OPTUŽEN! Brajan ubio i raskomadao Anu!

Amerikanac Brajan Volš zvanično je optužen danas da je ubio i raskomadao telo supruge Ane Volš.

Amerikanac Brajan Volš zvanično je optužen danas da je ubio i raskomadao telo supruge Ane Volš.

Volš, kome je određeno zadržavanje bez mogućnosti plaćanja kaucije, nije govorio ništa tokom saslušanja, kada su tužioci rekli da je nekoliko puta tražio na internetu kako se rešiti tela u vreme kada je Ana nestala 1. januara.

Među rečima koje je Brajan navodno tražio onlajn, dodali su tužioci, bilo je „koliko vremena treba da prođe pre nego što leš počne da se oseća“, „kako zaustaviti raspadanje tela“ i „deset načina da se otarasite tela ako zaista morate“.

VOLŠ ZA DVA SATA IZLAZI PRED SUD: Ovo će optuženi Brajan za nemilosrdno ubistvo supruge Ane morati da otkrije!

Među ostalim rečima u pretrazi bilo je „možete li baciti delove tela“, „šta čini formaldehid“, „koliko traje DNK“, „može li se otkriti nečiji identitet na osnovu delova tela“, „šta se desi kada staviš telo u amonijak“.

Volšu su pročitane optužbe i, pošto je ćutao, sud je ocenio da se izjašnjava da nije kriv.

Jedino što je govorio u sudnici je da je svestan optužbi, a kako prenosi „CNN“ njegov govor tela je bio „stoički“ tokom čitanja dokaza.

Odbrana nije tražila kauciju, a sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 9. februar.

Tužilaštvo države Masačusets je saopštillo da su Anin DNK, kao i Brajanov, pronađeni u tragovima krvi na stvarima koje je bacio u kontejner.

-Veruje se da je Brajan Volš raskomadao Anino telo i bacio ga- rekli su tužioci.

„NADAM SE DA IGRAŠ NA NEBU I PEVAŠ ANĐEOSKOM HORU“: Najbolji prijatelj Ana Volš se oprostio od nje porukom koja razara srca – sluteći na najgore!

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla.

On je u ponedeljak prošle nedelje uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje.

Iz tužilaštva je ranije saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, pronađen nož i krvave mrlje.

Objavljeno je i da su nadzorne kamere u prodavnici “Houm dipo“ pokazale da je Brajan 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.
Brajan je već u zatvoru pošto je 8. januara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter