Izvor: Novosti
06.02.2023 u 13:07
0

BRAT I SESTRA IZ PAKLA! Ovo je motiv jezivog zločina u Paraćinu – Maćeha zbog straha nije živela u istoj kući

Stanovnici podjuhorskog sela Trešnjevica, u kome su sinoć brat i sestra u saizvršilaštvu izboli svog oca nožem, a zatim je brat, Marko P. (23) u policiji priznao da je ubio i Marinu M, svoju maćehu u njenoj kući, šokirani su stravičnim zločinom koji se dogodio u njihovom selu.

Za stariju Milicu (27) i njenog brata Marka kažu samo „Sačuvaj bože“. Pričaju da su oboje bili zavisni od droge i alkohola, te da je verovatno sve to zajedno kumovalo najpre svađi, a zatim i zločinu.

„UBIO SAM I MAĆEHU“ Mladić koji je oca izbo nožem 41 put šokirao priznanjem još jednog zločina!

– Oni su živeli sa ocem u lepoj kući zahvaljujući babi i dedi koji su radili u Austriji i ostavili su im i dosta para, a sami ništa nisu radili. Otac Miloš ih je oboje izdržavao tako što je vukao drva iz planine i prodavao ih, ali oni nisu nikada bili zadovoljni – priča sagovornik.

ĆERKA GA DRŽALA, SIN GA IZBO NOŽEM 41 PUT: Horor kod Paraćina – napali oca u porodičnoj kući!

Svi su šokirani time što je sin zadao ocu čak 41 ubod kuhinjskim nožem u telo, a još više saznanjem da je ubijena i njihova maćeha, Marina.

DETALJI ZLOČINA U PARAĆINU! BRAT I SESTRA PRVO UBILI MAĆEHU PA NAPALI OCA! Telo žene nađeno u lokvi krvi

Ona je živela u svojoj kući, a ne sa svojim partnerom, upravo zbog straha od Marka i Milice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter