Izvor: Tanjug
24.03.2023 u 11:20
0

CARINICI SPREČILI MIGRANTE U NEVEROVATNOM POKUŠAJU: Evo na koji način su to uradili (FOTO)

Uprava carina saopštila je danas da su carinici 22. marta na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili devet migranata da sakriveni u koturovima aluminijuma ilegalno pređu državnu granicu.

Tanjug/MFIN/Uprava carina

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je za detaljan pregled mobilnim skenerom izdvojen kamion stranih registarskih oznaka, koji je prevozio pomenuti tovar iz Grčke ka Poljskoj.

HAPŠENJE U ŠAPCU ZBOG PORESKE UTAJE: Oštetili budžet za više od 200 miliona dinara

Na snimku sa skenera jasno su se videle ljudske siluete u zednjem delu prikolice, zbog čega je kamion otvoren.

Tanjug/MFIN/Uprava carina

Utvrđeno je da se među koturovima aluminijuma krije čak devet mlađih muškaraca iz Avganistana, Pakistana i Sirije, koje je u dalju nadležnost preuzela policija.

Carinici savetuju vozačima da uvek kada uoče nepravilnosti na carinskim sajlama, ili iz nekog drugog razloga posumnjaju da među robom koju prevoze ima i slepih putnika, radi lične bezbednosti ne otvaraju tovar, već da to prijave graničnim službenicima ili najbližoj policijskoh stanici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter