Izvor: Kurir.rs
13.12.2022 u 10:31
0

ČLAN GRUPE VELJE NEVOLJE UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE U OBRENOVCU: Novi detalji stravičnog obračuna lede krv u žilama!

Policija je danas popodne uhapsila jednog od aktera pucnjave u Obrenovcu dok se za ostalim učesnicima obračuna još traga.

NASTAVLJA SE SUĐENJE KRIMINALNOJ GRUPI BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Lalić danas ponovo iznosi detalje brutalnih zločina!

Trojica muškaraca u fantomkama, podsetimo, pucala su danas iz vozila u pokretu na mladića (28). Policija je odmah pokrenula akciju „Vihor“ i oko 50 pripadnika prisutno je u Obrenovcu.

Jedan od aktera obračuna je uhapšen, a kako mediji nezvanično prenose reč je o S.Đ. (30) koji je navodno pripadnik navijačke grupe Principi koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pripadnici policije brzom akcijom uhapsili su S.Đ. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je sa još trojicom muškaraca za kojima policija intenzivno traga učestvovao u izvršenju krivičnog dela kada je danas u Obrenovcu ispaljeno više projektila iz vatrenog oružja u pravcu dvadesetosmogodišnjaka koji tom prilikom nije zadobio povrede – saopštio je MUP.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Medji nezvanično prenose da je iz džipa u pokretu pucano na pripadnika obezbeđenja kluba koji je tokom vikenda navodno pretukao mladića koji je bio gost.

Pretpostavlja se da je pucnjava, a nastavak incidenta koji se sinoć dogodio u jednoj diskoteci.

Sinoć je u Obrenovcu, podsetimo, najpre jedan mladić (27) povređen kada su ga pretukle četiri maskirane osobe u Ulici Vuka Karadžića, a nakon toga je iz vatrenog oružja ispaljeno više metaka ka drugom mladiću (24) koji se udaljio sa mesta napada.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter