Izvor: republika.rs
31.01.2023 u 15:40
0

DANAS SAHRANA BEBE IZ KURŠUMLIJE: Dečak imao jaku respiratornu infekciju, u Dom zdravlja primljen bez znakova života

Čekaju se rezultati obdukcije.

U kuršumlijskom naselju Markoviće danas će na groblju biće sahranjen šestomesečni dečak V. R. preminula u subotu, 28. januara, a čiji će uzrok smrti pokazati rezultati obdukcije koja je obavljena u Nišu.

Obdukciju, čiji se rezultati očekuju narednih dana, naložilo je Više javno Tužilaštvo u Prokuplju.

http://BEBA DOVEZENA MRTVA U DOM ZDRAVLJA U KURŠUMLIJI? Novi detalji smrti šestomesečnog dečaka parališu!

Po prijemu u kuršumlijski Dom zdravlja, po tvrdnjama dežurne doktorke u Hitnoj službi ove zdravstvene ustanove, beba nije davala znakove života.

 Dete je doveženo mrtvo u noći između 27. i 28. januara, a bilo je prethodnog dana u Hitnoj službi na pregledu, gde je primilo terapiju. Dat je nalog da se uradi obdukcija za dete i ja sam sprovela vanredni unutrašnji nadzor. Videćemo šta će obudkcija pokazati – rekla je  dr Petrović.

Na čitulji se navodi da će sahrana dečaka biti obavljena danas u 14.00 časova na groblju u kuršumlijskom naselju Markoviće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter