Izvor: Novosti
21.04.2022 u 13:08
0

DARKO KOSTIĆ NA SASLUŠANJU: Advokat govorio o navodima da je modni kreator imao drogu u stanu

U prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu upravo je priveden poznati modni kreator Darko Kostić, koji treba da bude saslušan u 13 časova zbog sumnji da je u svom iznajmljenom stanu u Dobračinoj ulici lišio slobode i pretio ugrožavanjem života Š. H. (19).

Ovu vest je potvrdio advokat Dimitrije Ilić, koji zastupa osumnjičenog kreatora, i koji će, kako nam je rekao, prisustvovati njegovom saslušanju u Tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače, advokat je ponovio da su oštećeni Š. H. i njegov prijatelj koji je prijavio navodni incident, tvrdili da je u Kostićevom stanu bilo droge, pa je policija uradila pretres, i međutim juče nije ništa našla od narkotika.

DARKU KOSTIĆU ODREĐENO ZADRŽAVANJE: Evo za šta se sve tereti

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71

„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72

„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter