Izvor: Kurir
25.05.2023 u 19:38
0

DA SE JAVILA NE BI BILO MASAKRA: Dečak ubica pre KRVAVOG PIRA krenuo da POZOVE MAJKU

Majka dečaka (13) koji je izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 3. maja ispitana je u policiji po zahtevu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu nakon što je pokrenuta istraga zbog sumnje na zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

Saznaje se da je dečak kobnog dana, pre nego što je pucao na svoje drugarice i drugare iz odeljenja, ipak predomišljao i hteo je je pozove majku da dođe po njega!

Sekunde odlučivale

U školu je došao naoružan i sa planom, ali je u trenutku kad je video čuvara D. V. koga je voleo i cenio ipak želeo da odustane od svega i krenuo je da zove majku da dođe po njega. Međutim, kad je video da čuvar želi da mu pomogne jer je video da se čudno ponaša, izvadio je pištolj i upucao je prijatelja, a onda je krenuo u krvavi pir po školi kada je ubio i devet drugara – kaže izvor.

RODITELJI DEČAKA UBICE SE OGLASILI: Izjavili SAUČEŠĆE porodicama

– On je posle zločina rekao da je bio sam u svemu i da niko nije imao pojma šta on sprema, nije želeo da meša porodicu.

Prema rečima prijatelja porodice ovog dečaka, njegova majka je želela da bude najbolji i on je navodno želeo u tome da udovolji svojim roditeljima, ali niko to tada nije video kao problem koji bi mogao da ima stravične posledice.

Ispitivana 10 sati

Dečakova majka je, kako saznajemo, u policiji pričala o porodičnim odnosima, kako se slagala sa sinom, sa mužem i kakav su odnos njih dvojica imali.

Prema saznanjima ispitivanje je trajalo deset sati!

SUZE SU NAM ZAJEDNIČKE: Predsednik sa RODITELJIMA DEVOJČICE KOJA SE DANIMA BORILA ZA ŽIVOT NAKON MASAKRA FOTO

Majka je protiv koje je pokrenuta istraga zbog sumnje na zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog deteta ispričala je u policiji da oni nikada nisu mogli da pretpostave da bi dečak mogao bili nasilan.

Ona je potvrdila da je reč o skladnoj porodici, da ona i muž žive zajedno i da su tako i brinuli o deci.

Tužilaštvo je, da podsetimo, Policijskoj upravi za grad Beograd ranije uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena majka, da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ „Vladislav Ribnikar“, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad, naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice dečaka (13) i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica od ranije nalazila u evidenciji tog organa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter