Izvor: Alo
20.06.2022 u 09:26
0

DETALJI O SLUČAJU NA NOVOM BEOGRADU: Maloletnik izboden zbog droge?

Beogradska policija identifikovala je maloletnika koji je u sredu ispred Srednje turističke škole izbo učenika M.R. (16) i to zbog sukoba oko prodaje narkotika.

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, Odeljenje za maloletnike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ČAČANINU PRONAĐENA DROGA DOK JE BIO U KLADIONICI: Sledi mu novčana kazna ili zatvor

Podsećanja radi, prošle srede u Institut za majku i dete oko 19 časova primljen je M.R. koji je rekao da je napadnut nakon časova nedaleko od škole.

– Njemu su konstatovane dve ubodne rane u grudima i leđima. U trenutku prijema u bolnicu bio je svestan. Operativna saznanja policije govore da je sukob između dvojice momaka nastao zbog prodaje droge. Momak koji ga je napao takođe je maloletan. Predmet je osetljiv jer je reč o maloletnicima. Oni do sada nisu bili poznati policiji – kaže naš izvor blizak slučaju.

Izbodeni mladić uspešno se oporavlja u bolnici.

Tek nakon saslušanja izbodenog maloletnika koje će obaviti uz prisustvo roditelja biće poznati svi detalji napada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter