Izvor: Telegraf
07.03.2023 u 11:14
0

DETALJI POŽARA KOD BAČKE TOPOLE: U kući bilo 8 dece, dvoje najmlađih stradalo – otac iskočio kroz prozor

Prema rečima komšija otac dece D.I. iskočio je kroz prozor da se spasi i, kako oni tvrde, nije hteo da se vrati po najmlađu decu

Dvoje dece starost od dve i tri godine nastradalo je jutros u stravičnom požaru koji je izbio u Staroj Moravici kod Bačke Topole.

Očajne komšije kažu da je šestoro dece uspelo da pobegne kao i otac D.I. koji je navodno skočio kroz prozor.

Požar je izbio jutros oko 8.20 u Staroj Moravici, u kući u kojoj su živeli roditelji sa šestoro dece.

DVOJE DECE STRADALO U POŽARU: Nezapamćena tragedija kod Bačke Topole

– Vatrogasci su obro nakon dojave stigli ispred kuće koja je gorela ali nažalost dvoje najmlađe dece je nastradalo – priča jedan od komšija porodice D.I.

Kako je objasnio u trenutku izbijanja požara u kući je bio otac sa decom, njih osmoro.

– Ne znam tačno koliko ima dece, osmoro ili devetoro, ali znam da su svi jedno drugom do uveta. Čuo sam da je D.I. bio sam sa decom a da niko ne zna gde je majka te dece. Očajan sam jer je ovako nešto moralo da se desi jer ti roditelji uopšte nisu vodili računa o toj deci. Kažu da je D.I. iskočio kroz prozor da se spasi i da nije hteo da se vrati po najmlađu decu – priča komšija porodice.

Prema njegovim rečima srećom starija deca uspela su sama da izađu i spasu se sigurne smrti.

– Ovo dvoje najmlađih se verovatno ugušilo u snu- kaže komšija koji navodi da su vatrogasci ubrzo po dolasku ugasili požar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter