Izvor: Tanjug
20.02.2023 u 19:48
0

DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE KOD KRALJEVA: Audi prešao u suprotnu traku i zakucao se u kamion, VOZAČ poginuo na licu mesta (VIDEO/FOTO)

Jedna osoba poginula je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Zaklopača kod Kraljeva.

U sudaru kamiona i putničkog automobila marke “audi“, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je vozač “audija“ prokupačke registracije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Udes se dogodio, kako se pretpostavlja, kada je „audi“, krećući se prema Kruševcu, iz još nepoznatih razloga, najverovatnije pokušavajući preticanje, prešao u levu kolovoznu traku i direktno se podvukao pod kamion aleksandrovačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, preneli su mediji.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA IZMEĐU VRNJAČKE BANJE I KRALJEVA: Vatrogasci seku vozilo da dođu do putnika (VIDEO/FOTO)

Od zadobijenih teških povreda u smrskanom automobilu, iz kojeg je izvađen uz intervenciju pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice, vozač „audija“ na mestu je preminuo.

JP “Putevi Srbije“ saopštilo je da je na pravcu Vrnjačka Banja – Kraljevo, kod mesta Zaklopača zbog saobraćajne nesreće na snazi obustava saobraćaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter