Izvor: Kurir.rs
02.06.2023 u 20:44
0

ISKORISTILA PRILIKU, PRIJAVILA GA DOK NIJE BIO U STANU: Detalji užasa na Zvezdari, nasilnik (25) brutalno tukao ženu i bebu (FOTO)

Tužilac je naložio da se izvrše svi neophodni lekarski pregledi majke i deteta kako bi se utvrdila vrsta i težina zadobijenih povreda.

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Zvedar, osumnjičeni u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici nad povređenom vanbračnom suprugom i zajedničkim maloletnim detetom.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO BEBU I SUPRUGU: Jezivo nasilje na Zvezdari, šestomesečno dete puno hematoma

Naime, danas je žrtva pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od svog nevenčanog supruga, koristeći priliku dok on nije bio u stanu.

Po dolasku na lice mesta, patrola je zatekla oštećenu sa vidljivim povredama, za koju je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da je nevenčani suprug zajedno zlostavljao nju i njihovo šestomesečno dete.

Osumnjičeni će u roku od 48 sati izneti odbranu tužiocu, nakon čega će biti saslušana supruga oštećenog i pribavljeni drugi neophodni materijalni dokazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter