Izvor: BSC happy portal
20.01.2023 u 11:59
0

DETEKTIV UGLJEŠA GRGUR O PARALIŠUĆEM SLUČAJU PRONAĐENE BEBE U ZAMRZIVAČU: Kao vrsni stručnjak otkrio šta je krucijalno za pronalazak monstruoznog počinitelja!

BSC Happy portal do detalja se bavi zastrašujućim slučajem koji se sinoć dogodio u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Nemila scena koju je sinoć šezdesetogodišnji Z.M. (62) zatekao u iznajmljenom stanu u Zemunu, kada je u starom zamrzivaču pronašao u kesi zaleđeno telo bebe zaprepastila je kako nadležne organe, tako i celokupnu javnost koja ostala paralisana ovim monstruoznim činom.

DETALJI STRAVIČNE SCENE U ZEMUNU: Čovek se u stan uselio sa decom, pa u zamrzivaču zatekao zaleđeno telo bebe!

Zamenik Višeg javnog tužioca je dao naredbu da se obavi obdukcija, koja bi trebalo da pokaže koliko je beba stara ali i način na koji je preminula, a povodom ovog nezapamćenog slučaja svoje mišljenje za „BSC Happy portal“ izneo je i dugogodišnji privatni detektiv sa kredibilitetom – Uglješa Grgur koji se nije libio da racionalno sagleda celokupnu – uznemirujući situaciju.

  • Što se tiče pronalaska bebe u zamrzivaču treba krenuti od toga ko je prijavio, taj ko je prijavio koliko dugo živi u toj kući gde je pronašao u zamrzivaču telo bebe, odatle treba prvo krenuti i videti ko je prethodno tu živeo. Ukoliko su bili prijavljeni – policija ima te podatke, a ako nema može se operativnim radom i od komšija saznati ko je živeo u tom stanu. Postoji vlasnik, sigurno je nekom izdavao. To je taj put, da bi se pronašao neko osumnjičen za ovo po mom mišljenju teško krivično delo – rekao je Grgur i nastavio u istom tonu:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Po svemu sudeći, čovek koji je prijavio stanuje u toj kući od skoro, ko zna koliko je na toj adresi. On je podstanar, a u zamrzivaču – duboko  je pronašao telo bebe koje je bilo sakriveno i odmah prijavio policiji. Ne misli da taj čovek i porodica koji su u tom stanu imaju veze sa spomenutim slučajem, ali treba obaviti razgovor sa prošlim stanarima, vlasnikom stana, tačno da se sve utvrdi. Pretpostavljamo da se majka koja je ostavila bebu negde porodila i to je evidentirano, ne može se sakriti. Verujem da će to naša policija razotkriti, za par dana imaće kompletnu sliku svega. Ovde se očito radi o neželjeno rođenoj bebi koja je završila na tragičan način. Šta su joj uradili –  to će patolozi utvrditi, da li je bilo povreda, a verovatno se radi o tek rođenoj bebi. To je jezivo, strašno, sama ta činjenica da je ostavljena i da majka na taj način može da ostavi dete je zastrašujuće i za uzbunu. Nadležni ograni treba što pre to da reše, ne sumnjam da se to neće dogoditi. Ustanoviće se ko je majka koja je ostavila dete – objasnio je koncizno privatni detektiv za BSC Happy portal.

Komšije koje žive prekoputa ističu da ništa nisu znale o ovom slučaju, te ih  policija obavestila šta se dogodilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter