Izvor: Novosti
08.10.2021 u 14:46
0

DOGODILO SE 14 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U JUŽNOBANAČKOM OKRUGU: Poginula jedna osoba, dok su tri lakše povređene!

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 14 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a tri su lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a tri su zadobile lake telesne povrede.

PROČITAJTE JOŠUDES KOD TERAZIJSKOG TUNELA: Ogromne gužve u centru gradu!

Policijska uprava u Novom Sadu je, 7. oktobra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 289 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i tri vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter