Izvor: novosti
29.12.2022 u 10:32
0

DRAMA U MIRIJEVU: Uz pretnju pištoljem oteo bivšu devojku i pretukao njenu majku

S.N. (22) uhapšen je, brzom intervencijom policije, nakon što je uz pretnju pištoljem oteo bivšu devojku u Mirijevu.

Kako se nezvanično saznaje prava drama odigrala se sinoć oko ponoći u beogradskom naselju Mirijevo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mladić je bivši dečko te devojke. Navodno su bili zajedno taj ceo dan, u nekom trenutku je došla i njena majka. Posvađali su se kada je on navodno rekao devojci da krene sa njim. U nekom trenutku je izvadio pištolj iz torbice i uz pretnju krenuo sa devojkom napolje – objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje: 

– Majka, kao i svaka majka pokušala je to da spreči, ali je on nekoliko puta udario. Izvukao je devojku iz stana, a majka je prijavila slučaj policiji. Policajci su ubrzo stigli – priča komšija napadnute porodice. 

Prema njegovim rečima policija je nedaleko od mesta gde majka i ćerka žive. 

– Policija je odmah krenula u potragu za mladićem i devojkom. Nastala je jurnjava ali srećom ubrzo su uspeli da ga uhvate. Kako sam čuo i pištolj su mu našli u torbici. Srećom devojka nije bila povređena ali je kao i njena majka bila preplašena – navodi  sagovornik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter