Izvor: mondo.rs
06.06.2023 u 15:23
0

Preti mu 40 godina robije zbog ubistva porodice Đokić! Džonić zaplakao na suđenju!

Danas je u Višem sudu u Nišu održana završna reč Gorana Džonića koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca.

Danas je u Višem sudu u Nišu održana završna reč Gorana Džonića koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca.

Goran Džonić je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca i danas je davao svoju završnu reč u Višem sudu u Nišu. On se rasplakao u jednom trenutku na kratko.

Sve je ovde izmišljeno, nemam ja s tim veze. U prostorijama policije sam tučen od strane dva policajca. Mogao sam svašta da ispričam„, rekao je Džonić na početku svoje završne reči.

https://happytv.rs/hronika/ko-su-rusi-koji-su-nadjeni-mrtvi-u-stanu-pancevu-evo-sta-je-prethodilo-svirepom-ubistvu/581027/

Džonić kaže da nije istina da nije žalio za ubijenom porodicom Đokić. Istakao je da je nosio crni flor koji mu je navodno iščupao jedan od policajaca.

Policija nije našla pištolj, ja sam im rekao gde se nalazi. Pa ja da sam ubio nekog, ja ne bih dao pištolj. Ni forenzičari nisu mogli da rasklope pištolj. Tog dana, 26. ja sam zvao Goceta drugara da idemo na pecanje i otišli smo zajedno jer celo selo, ceo Moravac zna da se ja plašim da idem noću. I nije mi samo to jasno kako je mene snimila kamera te noći jer nisam mogao da budem na dva mesta istovremeno„, rekao je Džonić.

Advokatica Gorana Džonića, Biljana Pešić, zatražila je oslobađajuću presudu rekavši da nije dokazano krivično delo odnosno motiv zbog čega bi ubio porodicu Đokić. Zoran Vitković, zastupnik porodice Đokić, rekao je da mu je žao što je ukinuta smrtna kazna.

Džonić je nakon izvedenih dokaza zaista zaslužio smrtnu kaznu„, izjavio je Zoran Vitković.

Da podsetimo, Goran Džonić je optužen za krivično delo teško ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25). O nestanku porodice Đokić saznalo se 26. septembra 2021. godine. Odmah je počela potraga za njima u aleksinačkim selima. Prvo je nađen njihov automobil zapaljen kod separaracije peska u Tešici, a onda istog dana i tela u mestu Dudine bare u Moravcu. Đokići su prvo upucani iz pištolja, a onda poliveni benzinom i zapaljeni. Ukoliko se dokaže krivica Gorana Džonića, preti mu 40 godina zatvora.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter