Izvor:
22.02.2023 u 16:35
0

Džonić sve ŠOKIRAO u sudnici, negira krivicu za svirepo ubistvo! IZJASNIO SE DA NIJE POČINIO ZLOČIN!

Džonić se izjasnio da nije počinio nezapamćeni zločin septembra 2021. godine

Moja dobra učenica posegnula je rukom i počela me masirati po međunožju

Goran Džonić, koji se tereti za trostruko ubistvo u selu Moravac u Aleksincu na današnjem prvom pojavljivanju u sudu u Nišu, gde je doveden vezan lisicama, negirao je krivicu!

Džonić se izjasnio da nije počinio nezapamćeni zločin septembra 2021. godine, kada su Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija likvidirani hicima iz pištolja, a potom su njihova tela spaljena.

http://ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE DEVOJČICE IZ ZAJEČARA: Dete imalo povrede glave i rascep jetre

Biljana Pešić, advokat po službenoj dužnosti, potvrdila je da se njen branjenik izjasnio da nije kriv i da ne prihvata navode optužnice.

– Negirao je kvalifikaciju dela koje mu se stavlja na teret – rekla je Džonićeva advokatica, prenosi 24sedam.

Policija je šest dana tragala za ovom porodicom, čija je ugljenisana tela našla na jednoj deponiji, dok je u dvorištu kuće Džonićevog sina našla zakopano 40.000 evra koje je, prema optužnici, Goran ukrao od svojih bliskih rođaka nakon brutalne likvidacije.

Goran Džonić je u prvih dvadeset dana nakon zločina, dok je policija tragala za osumnjičenim, glumio ožalošćenog rođaka, a kad je uhapšen, u priču je uvukao i svoju dvojicu sinova, kao i braću Milošević iz sela.

Nakon više meseci provedenih u pritvoru, tužilaštvo je odustalo od krivičnog gonjenja sve četvorice, a i sam Džonić je priznao tokom istrage da je lagao da su bili saučesnici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter