Izvor: Blic.rs
14.06.2020 u 14:01
0

EVO KO JE DOKTORKA KOJA JE DIGLA RUKU NA SEBE: Omiljeni PLASTIČNI HIRURG srpske elite

Žena koja je danas, nešto nakon podneva, pronađena mrtva u luksuznom stanu na Vračaru, nedaleko od Trga Slavija, jedna je od naših najpoznatijih doktorki, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Doktorka Violeta Skorobać Ašanin je, između ostalog, vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom sveta.

OVO MORATE PROČITATI

MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE Srpski turisti od sutra lakše do GRČKE! OVO SU USLOVI!

AMERIKA GORI! POLICIJA UBILA NENAORUŽANOG AFROAMERIKANCA! Nemiri u ekspanziji!

ATLANTA: Ovi policajci su UBILI AFROAMERIKANCA!

KO JE BIO UBIJENI AFROAMERIKANAC? POLICIJA ga UPUCALA U LEĐA zbog SPAVANJA NA PARKINGU! (FOTO)

VUČIĆ NA SPECIJALNOM DOGAĐAJU Veliki dan za Vojsku Srbije!

VUČIĆ URUČIO VOJNE ZASTAVE ELITNIM JEDINICAMA Poručio „ČUVAJTE SRBIJU, ČUVAJTE SRBIJU, ČUVAJTE SRBIJU!“

Kako stoji u njenoj biografiji „specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vešta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tela“.

Završila je studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, specijalizaciju i Master studije medicinskih nauka, kao i zvanje doktora medicinskih nauka. Na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ i VMA u Beogradu stekla je opsežno opšte znanje u oblasti interne medicine, opšte i vaskularne hirurgije.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

OVOJ JE DOKTORKA KOJA SE IZBOLA PO GRUDIMA Sin i muž razvalili vrata o videli JEZIV PRIZOR! (FOTO)

ZLATIBOR LONČAR: KCS dobio NAJSAVREMENIJU GAMA KAMERU za preciznu dijagnostiku

„LEPE“ VESTI ZA ONE KOJI BI LETOVALI U HRVATSKOJ! Ovo vas čeka ako OBOLITE OD KORONE!

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

SPORTISTI U ŽALOSTI: Umro LEGENDARNI trener, tuga do NEBA! (FOTO)

KOLIKO KOŠTA LJUDSKI ŽIVOT Preživeo koronu, a onda je dobio račun za bolničko lečenje…

Preminula doktorka bila je predsednik Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije, ali i predsedavajući Evropskog komiteta za bezbednost pacijenata i vodiča dobre lekarske prakse EASAPS.

Podsetimo, tragedija se dogodila danas oko podneva u porodičnom stanu kada su njeno telo pronašli muž i sin. Njima je bilo sumnjivo što se V.S.A. zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno telo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Lekari Hitne pomoći koji su došli na lice mesta mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter