Izvor: Tanjug
16.01.2023 u 08:41
0

HAOS U NOVOM SADU: Trojica muškaraca napala ljude mačetom u kafiću, dvoje povređeno

Trojica mladića napali su sinoć prisutne u lokalu „Crni ovan“ u centru Novog Sada, a dve osobe su tom prilikom zadobile lakše povrede, saznaju mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je uhapšena, a traga se za još dve.

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE UDARIO DETE U SOMBORU: Pobegao sa lica mesta, mališan preminuo od zadobijenih povreda

O događaju je obavešten tužilac i čeka se da se on izjasni o kvalifikaciji dela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mediji navode da su u napadu povređeni vlasnik lokala i jedan gost.

Vlasnik lokala rekao je za taj portal da su ispred lokala došla tri maskirana mladića, koji su nosili obeležja zastave konfederacije, kukastog krsta i „Zentrope“ – fašističke zajednice.

Prema rečima vlasnika, upitali su gde su srpske zastave, a na odgovor da će biti pozvana policija, počeli su da lupaju vrata i izlog, pokušavajući da uđu u lokal.

– Jedan od njih je i ušao, ali smo uspeli da ga isteramo, ispričao je vlasnik i naveo da su napadači imali boksere, palicu i nešto nalik mačeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter